Morsavandringen avviklet i strålende vær

images-Artikkler-Torderod-376x250Ja, du behøver egentlig ikke å være overrasket, for det er 11. gangen på rad at Morsavandringen avvikles i strålende vær. 305 deltakere møtte opp da årets vandring tok utgangspunkt i en av byens største spritkonger David Chrysties barndomshjem på Jeløy. Torderød gård var et perfekt utgangspunkt for årets vandring, på samme måte som Tollboden ble et like perfekt endepunkt.

Ja, du behøver egentlig ikke å være overrasket, for det er 11. gangen på rad at Morsavandringen avvikles i strålende vær. 305 deltakere møtte opp da årets vandring tok utgangspunkt i en av byens største spritkonger David Chrysties barndomshjem på Jeløy. Torderød gård var et perfekt utgangspunkt for årets vandring, på samme måte som Tollboden ble et like perfekt endepunkt.

På veien var vi innom Moss Glassverk og Kanalparken/Norwegian Lady. Fragmenter fra Krapfoss Hornokester og Belmann 12-13 var trofaste følgesvenner, og ved ankomsten til Tollboden stod Humlen Vænner klar med taffelmusikk og ikke minst fengende dansemusikk. Det ble også rikelig tid til allsang og felles hygge. Deltakerne så ut til å ha en særdeles hyggelig kveld med en blanding av historiske orienteringer, koselig gjensyn med gamle kjente og hyggelig bekjentskap med en historisk drikk.

Moss Avis har reportasje og bilder fra vandringen. Ta gjerne en titt på oppslaget i avisen her. Torill Ramberg har skrevet i sin blogg og lagt med noen flotte bilder fra vandringen. Du finner omtalen her.

Noe bilder fra vandringen: