Signaturene på plass

Morsa 1833 har vært så heldige at Arcus har laget til et eget fat som ligger på fatlageret på Arcus. Vi kaller dette et «æresfat» – for det er ikke mange slike fat å finne der inne, og det ligger der sammen med noen (andre) selebriteter – vi finner blant andre bryllypsaquaviten til Märtha Lousise og Ari Behn fra 2001, Solan Gundersen, Norske Akevitters Venner og Torkjell Bærulfsen og Knut Borge.

Under et eget arrangement høsten 2012 ble medlemmer i interimstyret (de som sørget for dannelsen av foreningen vår og at Morsa Aquavit igjen kom på flaske), æresmedlemmer, tidligere precidenter og sittende styre invitert med på en tur til Arcus for å få påført signaturer på fatet. Du kan se noen bilder fra arrangementet under her.

Fatet skal ligge der, og dråpene som ligger på fatet skal godgjøre seg. Meningen er å kunne følge med på utviklingen i smak og utseende på våre mange turer til Arcus, og kanskje også innholdet kan bli tappet på noen flasker etter hvert – i en kanskje spesiell anledning eller jubileum!