Morsamedlemmer til Atlungstad i flott høstvær

Redusert smittetrykk og fullvaksinerte morsamedlemmer gjorde at vi igjen kunne starte opp med medlemsaktiviteter. Turen gikk til Atlungstad Brenneri i Stange. Omvisning, smaking og en deilig lunsj stod på programmet.

Det var begrenset antall deltakere, men 31 hadde fått plass. Bussturen fra Moss ble innledet med at det ble servert «frokost» om bord. Etter snaue 2 timer var vi vel fremme på Atlungstad Brenneri. Det restaurerte brenneriet ligger idyllisk til helt nede ved Mjøsas strand i Stange kommune, litt sør for Hamar. Kunnskapsrike, engasjerte og humoristiske omvisere møtte oss på utsiden. Vi fikk en flott omvisning på anlegget.

Etter omvisning var det tid for å smake litt på «varene», og det ble servert SommerAquavit Tonic, Atlungstad Taffel Aquavit og Atlungstad Aquavit (Atlungstad rød) av mandelpotet. Spennende smaker med stor spennvidde. Det ble også tid til en smakelig lunsj i den koselige restauranten.

Hjemturen gikk fint. Deltakerne hadde fått en flott opplevelse og oppladning til lørdagskvelden som kunne tilbringes hjemme i Moss.

Vi takker for deltakelsen og kommer snart tilbake med flere tilbud til medlemmene.