Morsa Jubileumsakevitt klar for tapping!

Ingrid Elisabeth Skistad forklarer.

Morsas Jubileumsakevitt er nå klar til tapping og lansering i Moss 2.november. Det er bare å glede seg!

Jubileumsakevitten har modnet i inntil 10 år på eikefat hos Arcus på Gjelleråsen. Nå er den finjustert av kjemiker og produktutvikler Ingrid Elisabeth Skistad hos Arcus. Fire ulike versjoner er nå prøvesmakt av fire medlemmer i styret i Morsa 1833. Nyansene på smaksprøvene var kanskje små, men det var likevel full enighet om hvilken som var den aller beste.

Dagen nærmer seg da også Morsa-akevittens mange venner også kan få smake. Det er utrolig hva noen års lagring på fat kan gjøre med utviklingen av smak og fylde. Vi kan allerede nå love et utsøkt produkt. Meget vel egnet til bruk når Moss Bys 300-årsjubileum og Morsa 1833 sitt 20-årsjubileum skal feires. Vi nevner at Morsa Jubileumsakevitt blir tappet i et begrenset opplag, og det måtte selvfølgelig bli 2020 flasker! Flaskene blir nummerert.