Morsa 1833 starter opp igjen med mange aktiviteter

Smittesituasjonen tilsier at det nå skal være mulig med noe flere aktiviteter for våre medlemmer. Her kommer en oversikt på våre planlagte aktiviteter fremover. Det vil komme mer detaljer og invitasjoner/påmelding senere. Vi vil selvfølgelig forholde oss til gjeldende smittevernsituasjon, og må da selvfølgelig ta forbehold om at det kan bli endringer også i disse planene.

Lørdag 9. oktober: Medlemstur til Atlungstad. Det blir buss fra Moss til Atlungstad (Stange ved Hamar), omvisning, mat og drikke. Maks 40 deltakere. Retur til Moss samme dag.Fredag 19. november: Medlemstur til Arcus sitt produksjonsanlegg på Gjelleråsen. Buss fra Moss til Arcus på ettermiddag. Omvisning, smaksprøver og servering av rakfisk i fatlageret. Maks 30 deltakere. Retur til Moss sen kveld.Onsdag 1. desember: Digital akevittsmaking med forberedelser til julen.

Styret jobber ellers med å ta opp igjen felles medlemstreff for Morsa 1833, Mosseølets Venner og Mossefossens Venner siste torsdag i måneden. Vi ber også medlemmer og andre interesserte om å holde av 21. mars 2022. Da avvikles årsmøte i Morsa 1833. Det er også viktig at du setter av 4. juni 2022 til den tradisjonelle Morsavandringen.