Medlemsinformasjon 2024

Her finner du informasjon som er sendt medlemmene i Morsa 1833:

Da har vi kommet inn i 2024!

Medlemskveldene med Morsa 1833, Mosseølets Venner og Mossefossens venner er også planlagt for dette året. Medlemskveldene er vanligvis den siste torsdagen i måneden og det kommer invitasjoner om disse på e-post.

Årsmøte 2024 blir torsdag 14. mars kl. 18:33! Møtet holdes i Druidegården ved Fossen. Medlemmer som deltar her, vil da allerede konsumere verdier for mer enn det kontingenten koster. Innkalling og flere detaljer om årsmøtet kommer på e-post litt senere.

Og når vi først har nevnt Kontingent: Betaling av den er en forutsetning for å delta på årsmøtet. Morsa vil ikke ha ord på seg for å gjøre husholdningenes økonomi vanskeligere, kontingenten for 2024 er på beskjedne 250 kr. Innkreving skjer via e-post og kommer snart til din e-postkasse!

Morsavandring igjen – lørdag 1. juni!  Så sett av dagen! Mer informasjon om vandringen kommer! Og som tidligere er det neppe vanskelig å finne et hyggelig sted for å fortsette en hyggelig lørdag etter at vandringen avsluttes.

I år som i fjor vil vi ha stand på Akevittfestivalen på Gjøvik. Vi vil i år ikke arrangere busstur til denne festivalen, men mer informasjon om festivalen kommer etter hvert, og da er det opp til enhver og melde seg på!

I stedet for busstur til Akevittfestivalen på Gjøvik, vil vi i til høsten legge opp til en busstur for medlemmer til Atlungstad, mere informasjon kommer om dette arrangementet kommer!

Rakfisk og akevitt – en fredag i november!  Dette er en populær tur og det er aldri noe problem å fylle bussen til Anora (tidligere Arcus) på Gjelleråsen. Mer informasjon kommer også om denne turen!

Har du forresten sikret deg gode akevittglass? Enten kan du bestille via hjemmesiden vår. Eller mye bedre: Besøk vår gode samarbeidspartner Varnaveien mineralvann og handle over disk. Samtidig bør du benytte anledningen til å granske «verdens beste» utvalg av godt og spennende øl fra veldig nær og veldig fjernt!

Interessert i styre og stell? Vi har mange medlemmer og mye aktivitet i Morsa, men ingen aktiviteter skjer om ingen vil ta styreansvar. Her trenger vi kanskje nettopp DEG! Eller, kjenner du noen som kan være egnet? Ta kontakt med vår president Ellen Schei Pongo 974 22 315. Og om du ikke er styrekandidat, kjenner du kanskje noen som har felles interesse med deg og ønsker å bli medlem? Dette kan enkelt og greit gjøres via hjemmesiden vår. Innmeldingsskjema her: Trykk her for å komme til innmeldingsskjema.

Facebook: MorsaAquavit