Varnaveien Mineralvann i nye lokaler

Gutta i Varnaveien Mineralvann har flyttet inn i nye og større lokaler. Denne bedriften stiller med sine meget serviceinnstilte og hyggelige medarbeidere alltid opp for vår forening, både når vi har store og små arrangementer. Det være seg salg av billetter til våre arrangementer, salg av våre Morsaglass eller transport og leveranser til våre arrangementer. Vi har til gode å få svar fra disse gutta om at «det kan vi dessverre ikke hjelpe dere med»!! Vi setter stor pris på den servicen som ytes, og syntes der var mer enn hyggelig å kunne vise dette med en blomsterhilsen og lykkeønskninger på dagen for flytting inn i nye lokaler på Rygge storsenter.

Vi håper at flyttingen til nye lokaler fører til at enda flere finner veien til butikken med et helt eventyrlig utvalg av forskjellig drikke. Vi ønsker brødrene Johnny og Terje sammen med Alf masse lykke til i de nye lokalene. Vi er sikre på at vi kommer til å fortsette det gode samarbeidet med dere i lang tid fremover!

Husk at du kan få kjøpt våre Morsaglass hos disse gutta! Bare stikk innom – samme pris her som ved kjøp direkte fra oss!