Salget av Morsa Aquavit tar seg opp i jubileumsåret

Salget av Morsa Aquavit ser ut til å få seg et oppsving nå i jubileumsåret. Vi følger med på salget ved våre to lokale utsalg (Moss sentrum og Rygge storsenter). De siste månedene har alle vært bedre enn fjoråret. Ser vi på «hittil i år» må vi faktisk helt tilbake til 2015 for å finne tilsvarende salgstall.

Vi ser at tilnærmet stopp på taxefree og svenskehandel kan ha en innvirkning på salget. I disse kanalene er imidlertid ikke Morsa Aquavit tilgjengelig. Det er derfor hyggelig at den lokale utgaven ser ut til å bli valgt blant mange akevitter når det handles lokalt. Vi tror også at den ekstra oppmerksomheten som vår forening har gjennom jubileumsåret påvirker salget.

Julen nærmer seg, og det er tradisjonelt en tid for aquavit. Bare som en påminnelse, flaska du skal se etter på polet ser slik ut:

Salget av Morsa Jubileumsaquavit ble jo en suksess. De 2020 flaskene ble jo revet bort fra polhyllene på rekordtid. Ja det var faktisk ikke flere flasker igjen når jubileumsåret startet! Vi klarte heller ikke å få til en ny produksjon av jubileumsaquaviten. Arcus manglet ingrediensene som måtte til for å klare det.

Jubileumsåret har ellers vært preget av utsatte og avlyste arrangementer. Et nedskalert jubileumsarrangement ble imidlertid avviklet på stiftelsesdagen. Du kan lese og se noen bilder fra arrangementet her.