Nye Morsaglass til salgs – til lavere pris!

Endelig er ventetiden over! Vi kan igjen tilby de populære Morsaglassene. Vi er spesielt fornøyd med at vi kan tilby de nye Morsaglassene til en lavere pris. Du kan nå få 2 glass i gavepakning til kr 300. Det viste seg at glassene fra Riedel dessverre ikke kunne leveres lenger, og vi måtte se oss om etter en ny leverandør. Etter en del undersøkelser, utprøving og kontakt med leverandører endte vi opp med flotte glass fra Rosendahl – Grand Cru. Disse glassene er til forveksling lik de tidligere, nøyaktig like høye og like stort volum. Og vi har selvfølgelig fått plassert vår logo midt på kolben/klokken.

Glassene vil være til salgs (til samme gunstige pris) hos vår samarbeidspartner:

Utsalget ligger på Rygge storsenter, Carlbergveien 2, 1526 Moss. Åpningstidene her er:

Mandag – Fredag; 09:00 – 20:00
Lørdag; 09:00 – 18:00

Du kan også bestille ved hjelp av nedenstående skjema.

Vi forutsetter at du selv kan hente dem hjemme hos vår skattmester i Moss. Du kan sende bestilling i epost til skattemester@morsa1833.no eller ved en SMS eller telefon til vår Skattmester på telefon 90138239.

For leveringer utenom vårt lokalområde (sendes i posten), må vi beregne en fraktkostnad på kr 100,- for inntil 3 pakninger (dette er ca halvparten av kostnadene med å sende glassene i posten).

Bestille GLASS