Morsavandringen 2016

MorsaVandringWebVi har avsluttet billettsalget til årets Morsavandring – MEN det vil likevel være en mulighet for de som ønsker å være med på «sommerens store happening» i Moss. Ring vår Skattemæster Jan Bekkevold på telefon 901 38 239 og spør om det er ledige billetter. Dette kan gjøres helt frem til avmarsj fra Melløsparken kl 16:00 på lørdag.

Morsavandringen 2016 går av stabelen lørdag 4. juni med start fra Melløsparken kl 16:00. Sammen med litt lett servering og en «Mossing» vil Trine Lise Heilmann fortelle om storgården Melløs og Hanna Gerner. Underholdning ved Øystein Sørensen – kjent som «Solon». Fra Melløsparken går turen til Malakofftoppen med panorama over Værla og over til Balaklava. Her nyter vi utsikten sammen med «en liten en». Turen går så videre til Skarmyra der Mosseølets Venner ønsker oss velkommen – og her stifter vi også første bekjentskap med akevittekspert Gotmar Rustad. Vandringen fortsetter så videre mot Basartaket hvor Erik Fundingsrud vil fortelle litt om bakgrunnen og historien rundt «kampene på Moss og «slaget» på Vincent Buddes Plass» i 1716. Vi skåler for seieren over svenskene – og går videre til en festpyntet Mossehall der det serveres velsmakende mat og drikke. Her blir det også anledning til å svinge seg til tonene av The Tombstones.

Under årets arrangement blir vi altså underholdt av verdens morsomste akevittekspert – Gotmar Rustad – bedre kjent fra forestillingen «En akevisitt» som nå er sett av mange tusen mennesker på Løiten Brænderi. Vi er veldig glade for å ha fått Rustad nedover fra Hedemarken – og dere kan også glede dere!

Foto: Norske Akevitters Venner

Foto: Norske Akevitters Venner

Deltakelse på årets vandring koster kr 550 for medlemmer i Morsa 1833 og kr 650 for ikke-medlemmer. Blant annet på grunn av matbestillinger må påmeldinger være på plass senest 30. mai 2016.

Bar og betalingsterminal i Mossehallen.GotmarRustad-1

Fullstendig program for vandringen finner du her.

Se også plakat som er laget til vandringen.