Morsa på Grüne Woche

I den godt besøkte akevittbaren på Grüne Woche i Berlin har bartenderne Jacob Franke og Ben Weidenberg hendene fulle med å skjenke drammer og øl til interesserte gjester. Morsa Aquavit er selvsagt med i utvalget. En gruppe medlemmer av venneforeningen Morsa 1833 var noen dager travelt opptatt med å fortelle de besøkende hvilken utsøkt akevitt dette er. Og den falt i smak! Begeistrede tyskere mente at Morsas noe sterkere kryddersmak var å foretrekke framfor andre akevitter.

Det er blitt en tradisjon at Morsa 1833 arrangerer medlemstur til Grüne Woche. I år med 16 deltakere etter et par akutte sykdomsforfall. Ved siden av noen felles lunsjer, middager og en stor mottakelse i den norske ambassaden, er det også rik anledning til å nyte og smake seg gjennom denne enorme messen.

Grüne Woche er verdens største landbruks- og reiselivsmesse. I år deltok nær 1700 deltakere fra 69 land. Det gir en enestående anledning til å prøve ut matretter og drikke fra hele verden. I denne sammenhengen framsto også i år den norske standen som en av de bedre.

Fra Norge var det i år Nord-Norge, Trøndelag og Osloregionen som ble markedsført, med mange deltakere fra Østfold. Og med lokale produkter som Gullbygg, gjedde, elg og ikke minst Morsa Aquavit.

Her følger noen bilder fra Morsadelegasjonen på Grüne Woche;