Morsa med egen akevittbuss til Gjøvik

For 2. gang arrangerer Morsa 1833 en egen tur for medlemmene til denne, etter hvert så tradisjonsrike og berømte festival på Gjøvik. Morsa 1833 skal som i fjor, også ha egen stand på festivalen i samarbeid med produsenten av våre edle dråper; Anora (tidligere Arcus).

Publikumsprogrammet foregår fredag 29. og 30. september. Vi har valgt å legge medlemsturen til lørdag 30. september.

Avreise med buss fra Esso ved Nesparken kl. 09:30. Det vil bli servert baguett, øl og akevitt på bussen og vi vil ha ett stopp undervegs. (Gi beskjed om eventuelle allergier).

Ankomst Fjellhallen på Gjøvik ca. kl. 12:30.

Ved ankomst er det «fritt fram», men vi regner jo med at de fleste stikker innom Morsa-standen. Festivalen åpner kl. 13:00 og du kan allerede her og nå bestille inngangsbillett med 10 smaksbonger til kr. 350 per person. Dette kommer i tillegg til deltakeravgiften som fremkommer nedenfor. Inngangsbillett kan også kjøpes ved ankomst, da til kr 390 per person m/10 bonger. Inngang uten bonger koster kr 100 per person. Smaksbonger kjøpt direkte i Fjellhallen koster kr 40,- per bong.

Det kommer til å bli mulig å få seg mat flere steder. Det serveres mat fra flere stands både inne i Smakshallen og i gågata. På Jernbanetorget kommer det også en lavvo der det serveres både mat og drikke.

Vi har bestilt deltagelse på ett arrangement som starter kl. 17:00; 

«Reisen i glasset» på Holmen Brænderi (veldig spennende foredrag med Arne J Berg). Dette arrangementet inkluderer 2 smaksprøver og inngår i prisen du betaler. Arrangementet varer ca 50-60 minutter.

Mer info finner du her: www.akevittfestivalen.no

Etter en forhåpentligvis særdeles hyggelig og innholdsrik dag setter vi oss i bussen kl. 18:15 og returnerer til Moss.

Noen har kanskje lyst til å ta en helaften/helg på Gjøvik og ordne hjemreisen selv? Selvsagt helt i orden – men gi beskjed om du ikke blir med bussen tilbake. Satser du på hotellovernatting så vær rask. Det er ikke sikkert det er ledige rom.

Deltakeravgiften er uansett den samme, kun kr. 500 for medlemmer og kr. 700 for ikke-medlemmer. NB! Prisen inkluderer bussturen, servering på bussen og «Reisen i glasset» på Holmen Brænderi. Alt annet må den enkelte betale selv.

Påmelding via skjema nedenfor her.