Medlemsaften på Knutepunktet Vertshus

Da er det duket for årets første medlemstreff sammen med Mosseølets Venner og Mossefossens Venner:

  • Torsdag den 27. januar kl. 18:30 på Knutepunktet Vertshus.
  • Foredrag ved Finn-Erik Blakstad fra Ekeby Gårdsbryggeri (foredraget starter 19:00).

Denne gangen gjør vi altså en liten vri og legger medlemstreffet til Knutepunktet Vertshus, der innehaver Knut Ulvedalen ønsker oss velkommen:

Knut er en skikkelig mossepatriot som har sørget for et rikholdig lager av flytende snadder fra byen vår Moss, inkludert Mosseøl, Ekeby-øl og Morsa Aquavit. Vi ønsker å støtte opp om alle etablissementer i byen som serverer vår flytende kulturarv og derfor avlegger vi Knutepunktet et besøk ved denne anledningen. Knut har reservert den øvre delen av restauranten til oss. For de som ikke har vært på Knutepunktet før så ligger stedet i gamle Pizzarelli-bygget (Kjellerødgården) ved Kransen.

Det er Mosseølets Venner som er vertskap for medlemstreffet denne gang og Finn-Erik Blakstad fra Ekeby Gårdsbryggeri er invitert til å fortelle om bryggeriet og håndverksølet de lager der:

Ekeby Gårdsbryggeri har gjort det kunststykke å bringe bryggerivirksomhet tilbake til mosseregionen og er i sterk vekst. De har som kjent nettopp gjennomført en vellykket folkeemisjon som har gjort mange av byens innbyggere til deleiere, og Ekeby er allerede i ferd med å utvide bryggeriet for å dekke den økende etterspørselen. MøV ønsker å støtte opp om all lokal produksjon av øl i mosseregionen og vi anser Ekeby Gårdsbryggeri som et meget kreativt og spennende prosjekt som det skal bli moro å høre mer om.

VELKOMMEN!