Mange spennende aktiviteter i 2022

Vi har sendt informasjon til våre medlemmer om planlagte aktiviteter i 2022. Ta en titt på dette. Se om du finner noe interessant her. Er du ikke medlem i Morsa 1833? Meldt deg inn! Medlemmer får alltid informasjon først og stiller således først i køen for å delta på våre arrangementer. Kontingenten utgjør beskjedne kr 200 pr år.

— <<>>–

2022 er her! Og med det forhåpentligvis et normalt år hvor vi kan treffes rett som det er!

Medlemskveldene med Morsa 1833, Mosseølets Venner og Mossefossens venner, har allerede startet opp igjen! Første runde er unnagjort med besøk fra Ekeby gårdsbryggeri. Husk neste mulighet torsdag 24. februar – også den på Knutepunktet Vertshus! Invitasjon er sendt på e-post. Merk dere de kommende medlems-torsdagene allerede nå: 31. mars, 28. april, 19. mai og 9. juni. Nærmere info kommer!

Årsmøte tirsdag 29. mars kl. 18:33! I år møtes vi i Druidegården ved fossen – ikke i museet. Fortsatt gratis og velsmakende, men i år ber vi om påmelding så vi er sikre på å få plass og nok mat og drikke etter at formalitetene er unnagjort. Innkalling og mer detaljer om årsmøtet kommer på e-post litt senere.

Morsavandring igjen – endelig! Programmet har vært klart lenge. Vi møtes på pinseaften, lørdag 4. juni! Mer info kommer!

Akevittfestivalen på Gjøvik kaller! For første gang setter vi opp en medlemstur dit: Lørdag  1. oktober går det buss fra Moss – og hjem igjen, for dem som ikke vil overnatte. Vi kan nok også plukke opp deltagere underveis.

Rakfisk og akevitt – en fredag i november! Satser på tradisjonsrikt besøk også i år hos Anora – tidligere Arcus – på Gjelleråsen.

Grüne Woche i Berlin ble nok en gang avlyst i år. Vi satser på en åpen verden og mulighet for medlemstur i januar 2023!

Som ledd i medlemsvervingen kan du plutselig risikere å støte på oss i gågata en lørdag. Men – du kjenner kanskje noen som har felles interesse med deg – og vil bli medlem? Skjer enkelt og greit via hjemmesiden vår.

Har du gode akevittglass? «2-generasjons Morsa-glass» kan bestilles via hjemmesiden vår. Eller mye bedre: Besøk Varnaveien Mineralvann og handle over disk – og velg samtidig med deg blant «verdens beste» utvalg av godt og spennende øl fra veldig nær og veldig fjernt!

Interessert i styre og stell? Vi har mange medlemmer i Morsa, men ingen aktiviteter skjer om ingen vil ta styreansvar. Her trenger vi kanskje nettopp DEG! Eller, kjenner du noen som kan være egnet? Ta kontakt med Kirsten Aasen 934 81 031 eller Jørn Ramberg 952 20 359!