TUR TIL ARCUS

Tidligere turer til ARCUS har vært en stor suksess og opplevelse for deltakerne fra MORSA. Tilbakemeldingene har vært mange og udelt positive. Som kjent har Arcus nå flyttet inn i splitter nye produksjonslokaler på Gjelleråsen. Vi har igjen vært heldige og får anledning til å besøke det nye anlegget med en gruppe fra Morsa 833. Du er herved invitert til å delta på denne turen som vil gå FREDAG 14. NOVEMBER 2014.

Vi legger opp turen slik som vi har vært vant til tidligere, og drar vi med buss fra Moss kl 17:00. Vi regner med å være tilbake ca kl 23:00. Bussen starter sin tur inn til Gjelleråsen fra Esso ved Nesparken, og dette blir også sted for levering av deltakerne etter endt tur.

Vi vil få en morsom og interessant omvisning, rikelig med smaksprøver samt spise rakfisk og diverse aquavit som tilbehør. En titt på det spesielle Morsa-fatet blir det også. Serveringen vil foregå i det koselige fatlageret. Der ligger temperaturen konstant på ca 18 grader, så litt varme klær anbefales.

Vi sørger også denne gang for felles og gratis busstransport fra og til Moss. Subsidiert pris for medlemmer vil derfor være kr. 500,- mens ikke medlemmer må betale kr. 650,-. Vi gjør oppmerksom på at deltakerantallet er begrenset til 30 stk og vi må praktisere ”førstemann-til-mølla”-prinsippet.

Du kan melde deg på turen ved å sende en mail til kjogemester@morsa1833.no, ta en telefon til Rolf Ulsrud på telefon 909 38 784 eller benytte nedenstående skjema:

Påmelding til medlemstur til Arcus fredag 14. november 2014:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *