Foredrag og informasjon om Morsa

Visste du at Morsa 1833 holder foredrag, helt gratis? Formålet for vår forening er å arbeide for økt kunnskap om brennerihistorien, industrihistorien og Mossefossens betydning for utviklingen av Moss. Vi har svært kompetente personer som gjerne deler sin kunnskap med dere. Mange har benyttet seg av denne muligheten allerede, men vi har kapasitet til å ta flere. Du kan se en oversikt på noen av de foredragene vi har hatt her. Ta kontakt med oss hvis du ønsker et foredrag!

Nylig hadde vi besøk av noen damer fra Trøgstad. De hadde lagt turen til Moss som en forberedelse til et forestående bryllup. Styremedlem Erik Sagflaat stilte velvillig opp med historien om Morsa. Damene hadde lagt opp til en rundtur i distriktet som startet på Alby og endte opp på Støtvig Hotel. Flere hyggelige stopp underveis, og altså Møllebyen med innlagte smaksprøver.

På bildet ser vi:
Venninner fra Trøgstad på besøk i Brenneribyen. Fra venstre den kommende brud Tone Haver, Anna Karoline Ness, Anne Mina Skjønberg og Nancy-Ann Karlsen.