Bli med Morsas akevittbuss til akevittfestival

For første gang arrangerer Morsa 1833 en egen tur for medlemmene til denne, etter hvert tradisjonsrike og berømte festivalen på Gjøvik. I tillegg skal Morsa faktisk ha egen stand på festivalen – i samarbeid med produsenten av våre edle dråper; Anora (tidligere Arcus).

Publikumsprogrammet foregår fredag 30. september og lørdag 1. oktober og vi har valgt å legge medlemsturen til lørdag 1. oktober:

Avreise med buss fra Esso ved Nesparken kl. 10:00. Ankomst Gjøvik ca. kl. 13:00.

Ved ombordstigning får alle utlevert en «goodie-bag» som inneholder en liten frokost og tilhørende drikke som seg hør og bør – og kanskje en overraskelse i tillegg!

Ved ankomst er det «fritt fram» og ingen organisert aktivitet, men vi regner jo med at de fleste stikker innom Morsa-standen.

Det kan bli en hard festival-ettermiddag. For dem som ønsker tilbyr vi en felles, to-retters lunsj på Restaurant Fauno kl. 14:00. Vi får da antipasti/bruchetta samt et utvalg pizzaer for kr. 349 pr. person. Selvvalgt drikke kommer i tillegg. Lunsjpåmelding sammen med turpåmelding, men lunsjen betales av den enkelte på stedet.

I tillegg er det særdeles mange tilbud – noen gratis, noen betaler man for og noen bør man kjøpe billetter til på forhånd. Mye er allerede fullbooket.

Mer info finner du her: www.akevittfestivalen.no

Etter en forhåpentligvis særdeles hyggelig og innholdsrik dag setter vi oss i bussen kl. 18:00 og returnerer til Moss.

Noen har kanskje lyst til å ta en helaften/helg på Gjøvik og ordne hjemreisen selv? Selvsagt helt i orden – men gi beskjed om du ikke blir med bussen tilbake. Satser du på hotellovernatting så vær rask. Det er ikke sikkert det er ledige rom.

Deltakeravgiften er uansett den samme, kun kr. 500 for medlemmer og kr. 700 for ikke-medlemmer. NB! Prisen inkluderer kun bussturen og servering på bussen – alt annet må den enkelte betale selv.

Påmelding via skjema nedenfor her.

Begrenset deltagelse – førstemann til mølla!

PÅMELDING MEDLEMSTUR AKEVITTFESTIVAL GJØVIK

    Vi reserverer bord. Mat og drikke må betales av den enkelte.