images-phocagallery-Arcus-2012-11-38%20arcus%202012-189x141[1]Ennå en vellykket tur med omvisning, smaksprøver og bespisning hos Arcus er avviklet. Dette var første delegasjon til de nye produksjonslokalene på Gjelleråsen nord for Oslo. 30 fornøyde Morsaentusiaster satte stor pris på omvisningen som ble gjennomført av Gunnhild Aasland fra Arcus. Tradisjonen tro stod det rakfisk på menyen denne gangen. Mat og drikke ble servert i det nye og smakfullt innredede fatlageret på Arcus.

Reiseledere på denne turen var vår kjøgemester Rolf Ulsrud godt hjulpet av 1.prælath Tor Kolsrud og medlem i arrangementkomiteen Lisbeth Børnich. Det var servering av noen forfriskninger på bussturen innover, og det ble rikelig med smaksprøver også under rakfiskmåltidet på fatlageret. Det ryktes at deltakerne ble stilt overfor en «blindtest» der det var om å gjøre å plukke ut hvem av dem som var Morsa Aquavit. Imponerte omvisere på Arcus kunne kontatere at det var full klaff med å kjenne igjen den lokale drikken!

Det er tatt noen bilder fra turen – og disse vil komme i et bildegalleri under her. I forbindelse med overgangen til nye nettsider vil dette imidlertid ta noen dager. Følg med – og vær tålmodig! Her er et par smakebiter: