Invitasjon Morsa Jubileumsvandring 2020

Morsavandringen 2020 er nå fulltegnet!

 

Morsa 1833 har gleden av å invitere til en litt forsinket Morsa Jubileumsvandring. Denne blir avviklet lørdag 8. august 2020 med start fra Nesparken ved Sjørøverbrygga kl 15:00. Du finner oppmøteplassen rett nedfor Rundhuset. Vandringen markerer både foreningens 20-års jubileum og Moss by sitt 300-års jubileum. Ved oppmøteplassen ønskes det velkommen med Morsa Aquavit og Mosseøl, mens Moss og Omegn Boccia og Teppecurling Klubb serverer den ikke ukjente retten pølse i vaffel. Sanggruppa 12-13 og Krapfoss Hornorkester underholder både ved start, underveis og ved siste stopp. Det blir som alltid korte foredrag om byens brennerihistorie og lokalhistorie.

Første stopp blir i år Arnescenen i Nesparken. Her vil vi forresten by på den for lengst utsolgte Morsa Jubileumsaquavit! Deretter går vi den nye, flotte stien langs elva og fossen ned til Verket og Møllebyen. Det blir stopp og servering underveis på den nye grillplassen og på Elveplassen.  Siste stopp i år blir Heilmannparken. Der blir vi mottatt av Mosseølets Venner. Også i år vil Mossefossen være åpen når vi passerer.

Årets jubileumsvandring avsluttes ved 18-tiden. Men for den som ikke ønsker å gå rett hjem, holder serveringsstedene i området åpent for vandrerne.

Deltakeravgift kun kr 300 for medlemmer i Morsa 1833 og kr 400 for ikke-medlemmer.

På grunn av Korona måtte vandringen utsettes i år. Grunnet pandemien må det i år være begrenset deltakelse og nøye overholdelse av smittevernreglene. Man bør derfor være raskt ute med påmeldingen.

Påmelding skjer på nedenstående skjema:

Morsavandring 2020 flyer_A5